(Η σελίδα θα ανανεώνεται με επιπλέον υλικό σε τακτά χρονικά διαστήματα)
 • ενημερωτικό υλικό για αρχάριους μελισσοκόμους

  by Clifford Harperagraphia.co.uk

  Οδηγός για αρχάριους μελισσοκόμους: Ένας συνοπτικός οδηγός τον οποίο συνέταξαν οι γεωτεχνικοί της ΟΜΣΕ, Κατερίνα Καρατάσου (Κτηνίατρος) και Αγλαΐα Κοντοθανάση (Γεωπόνος) και απαντά στα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να θέσει στον εαυτό του ο υποψήφιος μελισσοκόμος.

 • Εγχειρίδιο ορθής μελισσοκομικής πρακτικής: Συντάχθηκε από τους επόπτες μελισσοκομίας του Δικτύου των Μελισσοκομικών Κέντρων με σκοπό να ενημερώσει νέους αλλά και παλαιότερους μελισσοκόμους για την εφαρμογή ορθών μελισσοκομικών χειρισμών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη παραγωγή ποιοτικών, ασφαλών και υγιεινών μελισσοκομικών προϊόντων.
 • Αγορά μελισσιών, Χαριζάνης Πασχάλης – Καθηγητής Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 • Μελισσοκομικά περιοδικά:
 • Μελισσοκομικά εργαστήρια:  Μπορούμε να στείλουμε δείγματα μελιού, βασιλικού πολτού και γύρης για μικροβιολογικές, παρασιτολογικές βιοχημικές μικροβιακές γυρεολογικές αναλύσεις. Επίσης πραγματοποιούνται αναλύσεις για τον έλεγχο υπολειμμάτων φαρμάκων στο μέλι και το βασιλικό πολτό. Τέλος, μπορούμε να στείλουμε δείγματα και να ενημερωθούμε για αντιμετώπιση ασθενειών.
            

One Response »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>